یکشنبه ۰۷ دی ۹۹ ۱۳:۳۱ ۱۶ بازديد
۱- ابتدا يك قوطي كنسرو كه سرش را بريده ايد. برچسبش را كنده و خوب تميزش كنيد. مواظب باشيد لبه اش دستتان را نبرد. خيلي دقت كنيد
۲- حال سرش را ببريد.
۳- دور سر كنسرو را اندازه گرفته و كاغذي به همان ابعاد انتخاب كرده و به ۵ قسمت تقسيم كنيد و سر هر ۵ قسمت با مداد يا خودكار علامت بزنيد و سر قوطي بچسبانيد.اگر حدودا دور قوطي شما ۲۵ سانت باشد بايد سر هر ۵ سانت علامت بزنيد. كاغذ را كمي پايينتر از سر قوطي بچسبانيد و دقيقا محل علامات را روي قوطي كنسرو علامت بزنيد.
۴- حال با انبردست سر علامت ها را يكي يكي گرفته و به داخل بكشيد به طوريكه فلز تاخورده شما زاويه اي حدود ۴۵ درجه بسازد.
۵- حالا مي توانيد شيرينهايتان را با آن قالب بزنيد.
منبع:
https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/sweet-conserve.html