پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

هفت نكته ظريف خانه داري كه نمي دانستيد!

۲۰ بازديد

 نگهداري موز براي مدت طولاني امكان پذير نيست و اين ميوه زود از بين مي‌رود. براي اين‌كه بتوانيد مدت زمان بيشتري از اين ميوه نگهداري كنيد، بايد آن را درون كاغذ آلومينيومي‌ بپيچيد و در يخچال بگذاريد. به اين ترتيب آن را براي زمان بيشتري حفظ خواهيد كرد.

 

2 – براي اين‌كه جعفري در غذايتان سبز باقي بماند، كافي است به محض آن‌كه غذا شروع به جوشيدن كرد، جعفري را به آن اضافه كنيد.

 
3 – براي رسيدن موز، كيوي، گوجه‌فرنگي يا سيب كال از قرار دادن ميوه‌ها در مقابل تابش مستقيم آفتاب خودداري كنيد، چون باعث نرمي و حتي له شدگي آنها مي‌شود. ميوه را درون يك حوله يا پارچه تميز و مرطوب بپيچيد سپس آن را داخل يك پاكت كاغذي يا مقوايي قرار دهيد. بزودي ميوه شما بدون آن‌كه له يا سياه شود، داخل پاكت كاغذي مي‌رسد.

 

4 – براي حفظ كيفيت عطرتان، شيشه عطر را در محل خشك، خنك و به دور از پنجره و نور خورشيد نگه داريد، زيرا نور خورشيد باعث بروز اختلالاتي در مواد تشكيل دهنده عطر شده و آن را از بين مي‌برد. به طور كلي براي اين‌كه شيشه عطر عمر بيشتري داشته باشد، پيشنهاد مي‌شود آن را هميشه درون جعبه اش نگه داريد.

 

5 – براي پاك كردن لكه‌هاي چاي و قهوه از روي ظروف پلاستيكي و سبدها از محلول جوش شيرين و آب و يك برس براي شستشو استفاده كنيد.

 

6 – براي جدا كردن پوست نازك روي بادام، آنها را 2 دقيقه در آب جوش قرار دهيد و بعد در آب سرد بگذاريد تا براحتي پوست آنها جدا شود.

 

7 – براي گرفتن پوست هلو در تهيه مربا و كمپوت، آنها را يك دقيقه در آب بجوشانيد و بعد پوست آن را بكنيد.

https://www.talab.org/housekeeping/life-skills/the-trick-seven-housekeeping-who-did-not-know.html

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.