یکشنبه ۱۰ اسفند ۹۹ ۱۱:۳۵ ۲۱ بازديد
احتمال آلودگي و مسموميت بيشتر در دو دسته مواد غذايي وجود دارد ، گوشت و لبنيات نسبت به ساير مواد غذايي محيط مساعدتري براي آلودگي و مسموميت دارند.
بدترين شكل ذخيره سازي گوشت در خارج از يخچال است و بهترين حالت ذخيره سازي در فريزر است.
اگرچه ميكروب ها در يخچال با سرعت كمتري رشد مي كنند ، اما اين رشد متوقف نمي شود و گوشت مي تواند فقط براي چند ساعت در يخچال سالم بماند.
نحوه نگهداري گوشت چرخ كرده
بنابراين ، تنها در صورت آلوده بودن تمام گوشت ها مي توان اطمينان داشت.
هپاتيت ، سقط جنين و مننژيت از عوارض غذاي آلوده به ويژه گوشت آلوده است.
اگر غذاي پخته شده براي مصرف بعدي استفاده مي شود ، حتماً آن را در فريزر قرار دهيد و حرارت خود را از دست نداد و سپس آن را براي مصرف مجدد كاملاً بجوشانيد تا اگر ميكروب در آن وجود دارد ، ناپديد خواهد شد