پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

نكاتي مهم در مورد يخ زدايي مواد غذايي

۳۴ بازديد

اگر شما از جمله زناني هستيد كه دوست داريد بهترين روش ها را براي يخ زدايي هر ماده غذايي ياد بگيريد ، بد نيست نكات زير را در نظر بگيريد.

شيريني
۱- بهترين روش براي يخ زدايي شيريني ها اين است كه آنها را به مدت نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه قبل از خوردن از فريزر خارج كرده و در دماي اتاق قرار دهيد …
۲٫ يخ زدايي كيك ها در مايكروويو نه تنها باعث سست شدن آنها مي شود ، بلكه طعم آنها را نيز خراب مي كند.

گوشت
۱- اگر قصد نگهداري طولاني مدت گوشت را داريد ، بايد فوراً آن را تا حد ممكن سرد كنيد تا كيفيت و ارزش غذايي آن در بالاترين سطح باقي بماند.
۲- در صورت وجود سوراخ يا پارگي در بسته بندي گوشت ، آب سطح آن مي تواند به سرعت تبخير شده و لكه هاي سفيد رنگي به نام سوختگي منجمد در سطح پارچه ديده شود.
۳- اگر لكه هاي سياه قبل از انجماد روي گوشت نباشد و بعد از انجماد ظاهر شود ، احتمال آلودگي قارچي در اين قسمت از گوشت دور از انتظار نيست.
۴- بهتر است به دليل خرد شدن بافت گوشت ، آزاد سازي آنزيم ها و انجام چندين فرآيند و دستكاري در اين گوشت ، گوشت چرخ كرده را در فريزر نگهداري نكنيد.
۵- ذوب گوشت بايد بسيار كند و تدريجي باشد ، به طوري كه قطرات آب سوزني از آن خارج شود و مواد مغذي آن به شكل خون از بين نرود.
۶ – اگر گوشت قرمز را ۲۴ ساعت قبل از خوردن از فريزر خارج كرده و در طبقات پايين يخچال قرار دهيد ، مطمئن باشيد كه يخ به درستي باز شده است.
۷ – اگر زمان كافي براي آب شدن گوشت نداريد ، مي توانيد آن را مستقيماً در ظرف قرار دهيد تا از دست دادن مواد مغذي در خون جلوگيري كند.
۸- مرغ را به مدت ۱۲ ساعت و ماهي و ميگو را به مدت ۸ ساعت قبل از خوردن از فريزر گرفته و در طبقات پايين يخچال بگذاريد تا آب شود.
۹ – استفاده از اجاق مايكروويو يكي از آسان ترين راه ها براي يخ زدايي هر گوشت است.
۱۰ – قرار دادن انواع گوشت در آب روش خوبي براي باز كردن يخ و از دست دادن مواد مغذي آنها نيست.

نكاتي مهم در مورد يخ زدايي مواد غذايي
سبزيجات
۱ – آسانترين راه براي باز كردن بستني از سبزيجات ، سوپ ، برنج ، كرفس يا كاكائو اين است كه آنها را فقط ۲ ساعت قبل از مصرف از فريزر خارج كنيد.
۲ – قرار دادن سبزيجات منجمد در مايكروويو به مدت ۲ تا ۳ دقيقه نيز مي تواند يخ آنها را به ميزان قابل توجهي از بين ببرد.
۳ – يك روش بسيار آسان براي باز كردن يخ از سبزيجات خام يا پخته شده كه بايد جوشانده و گرم شوند ، بلافاصله پس از خارج شدن از فريزر آنها را در قابلمه بريزيد.
۴- براي جلوگيري از قهوه اي شدن قارچ در فريزر مي توانيد آن را با كمي آبليمو مخلوط كرده و سپس يخ بزنيد. قارچ هاي يخ زده اگر از فريزر خارج شوند در كمتر از نيم ساعت باز مي شوند.
۵- بهتر است ذرت ، نخود و قارچ را در دماي اتاق و بدون استفاده از اجاق مايكروويو ذوب كنيد تا از تغيير رنگ يا طعم آن جلوگيري شود.
۶ – هرگز از ظرف پر آب براي باز كردن يخ سبزيجات استفاده نكنيد. اين باعث مي شود طعم طبيعي خود را از دست بدهند.
۷ – براي جلوگيري از تغيير طعم و رنگ هويج ، آنها را كمي قبل از انجماد و ذوب شدن در دماي اتاق بجوشانيد.
فست فود
۱ – اگر برنج پخته و پخته شده را در فريزر قرار دهيد ، مي توانيد ظرف را در آشپزخانه قرار دهيد تا يخ به مدت ۳ ساعت باز شود.
۲ – انواع برنج هاي ساده و مخلوط را مي توان با قرار دادن بشقاب آنها روي حرارت غير مستقيم ، مانند سماور يا قوري يا برقي ، به راحتي ذوب و گرم كرد.
۳ – خورش هاي پخته و منجمد را مي توان با قرار دادن آنها در مايكروويو يا روي گاز حرارت مستقيم ، به راحتي ذوب كرد.
ماكاروني و گوجه فرنگي
۱ – بهتر است قبل از انجماد رب را از قوطي خارج كرده و در نايلون كوچك به صورت نازك بپيچيد.
۲ – اگر بسته هاي كوچك ماكاروني را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد ، يخ ها به راحتي باز مي شوند.
۳ – بهتر است گوجه فرنگي ها را به درستي و پوست گرفته داخل فريزر قرار دهيد. براي يخ زدايي ، كافي است يك ساعت قبل از مصرف آن را از فريزر خارج كنيد.
۴- قرار دادن گوجه فرنگي يخ زده در گلدان با خورشت يا تابه املت راهي سريع براي باز كردن يخ آنها است.

https://today-news.ir/نكاتي-مهم-در-مورد-يخ-زدايي-مواد-غذايي/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.